Servicii climatizare


1. Diagnoza, vidare instalatie, incarcare freon, schimb ulei AC, raportare finala

Procesul incepe prin extragerea agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate in vid. Daca totul este in regula, pasul urmator este cel de incarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala in sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate automat de  aparatura din dotare.

2. Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masinii

Eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto.
Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata intreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Procedura are drept scop impiedicarea dezvoltarii bacteriilor si mucegaiului.
Important: la autoturismele actuale, compresoarele de climatizare functioneaza permanent, lipsa reviziilor duce la o uzura prematura a acestora .Copyright © 2020 Service Tunari.
Creare site si administrare Web Activ